SKODA FABIA facelift va fi prezentata în premiera mondiala, la Salonul Auto de la Geneva

Mladá Boleslav, ianuarie 2018 – Noul facelift al modelului SKODA FABIA este marcat de noile elemente de design si de tehnologia de ultima ora. Sectiunea frontala noua, cu faruri cu LED, îi confera modelului FABIA o alura si mai puternica. Pentru prima data acest model este disponibil cu blocurile optice spate cu LED. Facelift-ul SKODA FABIA va oferi, de asemenea, numeroase dotari Simply Clever. Salonul Auto de la Geneva, din martie 2018, va fi cadrul de prezentare în premiera mondiala a modelului SKODA FABIA cu facelift. Modelul joaca un rol-cheie în gama actuala de modele a producatorului ceh. Începand cu 1999, au fost vandute în lume peste 4 milioane de exemplare ale modelului SKODA FABIA. Generatia a treia, cea actuala, a modelului a depasit 500.000 de unitati vandute.

 

SKODA FABIA facelift va fi prezentata în premiera mondiala, la Salonul Auto de la Geneva
Noul design al modelului SKODA FABIA include faruri cu LED si blocuri optice spate cu LED, cu tehnologie de ultima ora si cu o forma deosebit de clara.

 

 

SKODA AUTO
› este unul dintre producatorii auto cu cea mai îndelungata istorie din lume. Compania a fost înfiintata în anul 1895, în perioada de început a industriei auto. Pana în ziua de azi, sediul companiei a ramas la Mladá Boleslav.
› în prezent ofera urmatoarele game de modele: CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ öi SUPERB.
› în 2017 a livrat peste 1 milion de automobile la clientii din întreaga lume.
› apartine din 1991 de Grupul Volkswagen. Grupul Volkswagen este unul dintre cele mai de succes concerne auto din lume. În plus fata de automobile, SKODA produce si dezvolta, independent, în asociere cu Grupul, componente precum motoare si transmisii.
› opereaza în trei locatii din Republica Ceha; produce în China, Rusia, Slovacia, Algeria si India, în principal prin intermediul unor parteneriate încheiate în cadrul Grupului, precum si în Ucraina si Kazahstan prin intermediul unor parteneri locali.
› are la nivel mondial peste 30.000 de angajati si activeaza în peste 100 de piete.