Primele detalii despre SKODA KODIAQ RS

Mlada Boleslav, 13 septembrie 2018 – SKODA dezvaluie cateva detalii despre SKODA KODIAQ RS, inainte de lansarea in premiera mondiala a SUV-ului sportiv, la Salonul Auto de la Paris, in octombrie 2018. SKODA  publica un video cu prime imagini ale farurilor full-LED, cu Virtual Cockpit si cu noua functie Dynamic Sound Boost, care accentueaza si mai mult caracterul dinamic al modelului SKODA KODIAQ RS, cu un sunet si mai plin si mai sportiv.

Cu cel mai puternic motor diesel din productia de serie oferit vreodata de SKODA (176 kW, 240 CP), plus tractiune integrala si suspensii adaptive, primul SUV de inaltele performante al marcii este conceput pentru sportivitate, din toate punctele de vedere. Caracterul dinamic al masinii este accentuat de efectul cristalin al farurilor full-LED, care sunt incluse in dotarea standard, precum si de limbajul de design specific al marcii. In video, masina este finisata in culoarea exterioara optionala Race Blue, care este disponibila pentru prima data pentru un SUV SKODA.

 

Layout nou, sport al afisajului Virtual Cockpit

In dotarea standard a modelului SKODA KODIAQ RS este inclus si afisajul Virtual Cockpit, care poate fi ajustat in maniera individuala. "Sport" este al cincilea mod de afisare si aseaza turometrul si vitezometrul in pozitie centrala.

KODIAQ RS este primul model SKODA oferit vreodata cu Dynamic Sound Boost. Acest sistem sofisticat foloseste datele de la sistemul electronic de bord al masinii si variaza si accentueaza sunetul motorului in functie de modul de condus selectat. Astfel, rezulta o experienta captivanta, motiv pentru care condusul modelului SKODA KODIAQ RS devine chiar si mai atractiv.

SKODA KODIAQ RS va fi prezentata publicului in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, in octombrie 2018.