Noul sportiv SKODA KAROQ SPORTLINE

Mladá Boleslav, 2 august 2018 – SKODA KAROQ SPORTLINE, este a doua varianta a SUV-ului compact KAROQ prezentata de SKODA la Salonul Auto de la Paris din octombrie 2018. Este vorba de o versiune cu un design si caracteristici dinamice si mai sportive. Iar pentru a-i face cinste numelui sau, SKODA KAROQ SPORTLINE este oferita exclusiv cu cel mai puternic motor pe benzina al gamei, cel de 140 kW (190 CP).

SKODA KAROQ, lansata in anul 2017, este al doilea model introdus in gama SUV-urilor SKODA si modelul care a transpus limbajul de design al marcii in segmentul SUV-urilor compacte. KAROQ ofera numeroase tehnologii inovatoare, inclusiv bordul virtual si functia de incarcare wireless a dispozitivelor mobile. In ceea ce priveste conectivitatea, SKODA KAROQ redefineste standardele in clasa sa. Sistemul de infotainment ofera serviciile on-line SKODA Connect, cu functii on-line de infotainment, precum si servici proactive, precum functia automata de apel de urgenta. Ca orice SKODA, si KAROQ are un interior spatios, suficient pentru cinci pasageri si bagajele lor.

 

Patru motoare si tractiune integrala optionala

Sunt oferite patru motoare eficiente si cu impact redus asupra mediului, iar motorul pe benzina 2,0 TSI de140 kW (190 CP) este singurul motor pe care SKODA il ofera pentru KAROQ SPORTLINE. Cel mai puternic motor diesel, si anume 2,0 TDI, genereaza, de asemenea, 140 kW (190 CP).  SUV-ul compact combina acest motor cu transmisia automata DSG cu 7 trepte si cu tractiunea integrala. Versiunea cu tractiune fata si cu motorul 2,0 TDI de 110 kW (150 CP) este oferita ca dotare standard cu transmisia manuala cu 6 trepte. Tractiunea integrala, combinata cu transmisia DSG cu 7 trepte este disponibila optional. Pentru motorul pe benzina 1,5 TSI (110 kW/150 CP) cu tractiune fata, SKODA ofera si transmisia DSG cu 7 trepte optional, de asemenea, in combinatie cu tractiunea integrala.

 

Design sport, la exterior si la interior

Caracterul dinamic al modelului SKODA KAROQ SPORTLINE este evident inca de la prima privire. Barele sport de protectie si jantele exclusive din aliaj usor ‘Mytikas’ de 18 inchi accentueaza aceasta alura. Sunt disponibile optional si jantele ‘Vega’ de 19 inchi cu finisaj negru. Aripile din fata poarta emblema SPORTLINE, iar culoarea caroseriei si zona neagra de acces, geamurile cu tenta inchisa si barele negre de pe plafon desavârsesc eleganta exteriorului.

 

La interior, scaunele sport negre, cu cusaturi argintii contrastante atrag imediat atentia. Scaunele sunt acoperite cu tapiteria revolutionara Thermoflux in trei straturi, care permite circulatia aerului, crescând confortul mai ales pe timp de vara. Scaunele din fata au suport lombar, iar scaunele din spate sunt fixe. Volanul sport multifunctional este acoperit cu piele neagra perforata, cu cusaturi argintii. Pedalierul cu elemente din otel inoxidabil, plafonul interior negru, montantii negrii si pachetul LED, inclusiv iluminare ambientala, desavârsesc ambianta sportiva de la interior.

Bordul virtual optional

SKODA poate echipa modelul KAROQ SPORTLINE cu un bord virtual, la cerere. Bordul virtual oferit pentru KAROQ SPORTLINE dispune de un mod de afisare aditional, al cincilea, care aseaza turometrul si vitezometrul in centrul display-ului. Datorita modulului LTE si a hotspot-ului WiFi, pasagerii de la bordul modelului SKODA KAROQ sunt mereu on-line. Caracteristicile dinamice pot fi configurate in baza functiei de selectare a modului de condus, iar sistemul de control electronic al stabilitatii, ESC, poate fi setat pe doua niveluri.

Ca orice SKODA, si KAROQ SPORTLINE ofera numeroase idei si spatii de depozitare Simply Clever. Hayonul electric optional cu functie tip-to-close se deschide si se inchide la simpla apasare a unui buton sau când hayonul deschis este tras usor in jos. Optional, pedala virtuala de sub bara de protectie din spate permite deschiderea hayonului prin simpla miscare a piciorului. SKODA ofera, de asemenea, un rulou practic de acoperire a portbagajului, precum si podeaua variabila pentru portbagaj. Plasele pentru depozitare de pe scaunele din fata si consola centrala simplifica fiecare calatorie, la fel ca spatiul special, de pe partea soferului, destinat monedelor si fiselor pentru parcare. Un plus de confort este ferit si de suportul pentru dispozitivele multimedia.