Noua SKODA KODIAQ RS: sportivitate, confort la utilizarea in cotidian si spatiu generos

Mlada Boleslav, 25 septembrie 2018 – SKODA KODIAQ RS este noul model sportiv, pozitionat in varful gamei marcii auto cehesti. Peste doar o saptamana, SUV-ul ultra-sportiv va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris din 2018. Cel mai nou model al familiei SKODA RS imbina sportivitatea cu spatiul interior mare si flexibil, la care se adauga si caracterul practic specific tuturor modelelor acestui fabricant auto din Cehia.

 

Scaunele sport cu tetierele integrate, oferite ca dotare standard pentru SKODA KODIAQ RS, au sezutul si spatarul imbracate in Alcantara: un material frecvent utilizat in motorsport. Cusaturile contrastante si detaliile rosii, plus Alcantara perforata creeaza accente vizuale aparte. Sectiunile laterale ale scaunelor sunt acoperite cu piele carbon si, la fel ca detaliile cotierei centrale si a cotierelor de pe portiere, sunt rafinate cu cusaturi decorative rosii.

 

Volanul sport cu cusaturi contrastante rosii si cu noua emblema RS

Volanul sport multifunctional este decorat cu emblema RS, dar si cu cusaturi contrastante rosii. Pe panourile usilor sunt aplicate detalii din Alcantara, dar aici, modelul distinctiv, diamond-cross, este accentuat de cusaturi negre. Plansa de instrumente cu finisaje de carbon, plafonul interior capitonat cu negru si pedalierul din otel inoxidabil desavarsesc designul sportiv al modelului SKODA KODIAQ RS. Si bineinteles ca acest SUV ultra-performant pastreaza si calitatile deja consacrate ale gamei KODIAQ: spatiu din plin pentru cinci sau sapte persoane, un portbagaj mare si dotarile si functiile Simply Clever, specifice modelelor SKODA.