Noua SKODA KAROQ – un SUV compact cu spatiu generos, tehnologie de ultima ora si pret competitiv

Pretul de pornire este de 19.860 Euro (TVA inclus)

›  Nivelul de echipare Style pentru SKODA KAROQ are cele mai bune dotari din din categoria sa, la un pret competitiv

›  Solutiile de conectivitate stabilesc noi standarde in acest segment

›  Doua motorizari TSI si doua motorizari TDI, cu variante de transmisie DSG 4x4

›  Numeroase sisteme de asistenta pentru un nivel si mai ridicat de siguranta si confort

›  SKODA Connect: infotainment cu ecran tactil capacitiv cu design glass si Care Connect cu apelare automata a serviciilor de urgenta si depanare

 

Noua SKODA KAROQ ofera spatiu exceptional, cele mai noi sisteme de asistenta, faruri full-LED si servicii SKODA Connect. Designul emotional si dinamic, cu numeroase elemente cristaline, caracterizeaza limbajul de design al noului SUV SKODA. Totodata, exteriorul expresiv si plin de forta este creat pentru cei in cautare de experiente autentice in natura, dar si pentru firile urbane in cautare de inspiratie si experiente remarcabile. Sunt disponibile cinci variante de motor, cu puteri intre 85 kW (115 CP) si 110 kW (150 CP), dintre care patru sunt noi. Toate acestea la un pret de pornire de 19.860 Euro (TVA inclus).

Lungimea de 4.382 mm, latimea de 1.841 mm si inaltimea de 1.603 mm, cu spatiul pentru genunchi de 69 mm si portbagajul cu capacitatea de 521 l cu scaunele din spate in pozitie normala  sunt doar inceputul. In plus, la bord pot fi gasite numeroase dotari inteligente, precum sistemul VarioFlex pentru scaunele din spate, permitand ca acest SUV sa devina un van cu capacitatea maxima de incarcare de 1.810 l.

SKODA KAROQ se pozitioneaza in varful segmentului sau, datorita solutiilor sale inovatoare de conectivitate. Amintim sistemele de varf ce ofera hotspot Wi-Fi, noile servicii online mobile SKODA Connect, impartite in serviciile Infotainment online, pentru informare si navigatie, si Care Connect, pentru asistenta in caz de avarii sau urgente, cu optionale precum Butonul Emergency Call, precum si platforma SmartLink+, ce duce interconectarea inteligenta a masinii cu smartphone-ul la un nou nivel.

 

O gama complexa de sisteme de asistenta a soferului si un sasiu care defineste noi standarde in segment isi dovedeste calitatea la deplasarea in off-road fac din SKODA KAROQ un SUV extrem de receptiv la toate nevoile unui sofer. Si ale pasagerilor, la al caror confort se adauga cele 20 de dotari „Simply Clever” disponibile.