0245 22 10 45 office@autobest.ro

Prezentare generala

SKODA Fabia Combi este autoturismul incapator al familiei! Porniti impreuna in aventuri incredibile si conturati amintiri frumoase. Datorita sistemelor de securitate si confort, veti putea profita din plin de emotia calatoriilor spre noi locatii!

noua-fabia-combi

Versiunea combi este dovada ca forma si functia pot merge mana in mana. Liniile sale ascutite si clara imbraca inteligent spatiul fara rival de la interior. Proportiile sale echilbrate va vor impresiona. Este un exemplu excelent pentru designul dinamic imbinat armonios cu caracterul practic, dupa cum este accentuat si de barele practice si totusi elegande de pe plafon.

 

Plafonul panoramic vitrat se extinde de la parbriz pana la eleronul de la nivelul plafonului, iar cand este nevoie se poate inchide jaluzeaua pentru a va proteja de soare.

portbagaj-noua-fabia

Portbagajul spatios al Noii Fabia prezinta cifre impresionante: versiunea hatchback ofera o capacitate de 330 litri cu bancheta nerabatata si 1150 litri cu bancheta rabatata, iar varianta la Combi portbagajul este extrem de generos oferint 530/1395 litri. Organizeaza-ti spatiul in portbagaj asa cum doresti folosindu-te de accesoriile oferite de Noua Fabia: raft care permite transportul obiectelor mai fragile, carlige rabatabile pentru agatarea plaselor, setul de plase care previne alunecarea bagajelor dumneavoastra, podeaua reglabila care va usureaza manevrarea bagajelor precum si asigura un spatiu de depozitare distrect. Mai mult decat aceasta, la verisiunea Combi va bucurati de un suport interior de biciclete care va permite sa transportati confortabil doua biciclete in interiorul masinii!

 

Lista de preturi

Descarca lista de preturi pentru Noua ŠKODA FABIA!

Galerie foto

Tehnologie

motor-fabia-combi

Cu Noua Fabia transformati drumurile in locul dumneavoastra de joaca! Motoarele au fost concepute sa foloseasca mai putin combustibil sa sa fie mai ecologice, fara a face compromisuri in privinta puterii. Noua SKODA Fabia este cu 17% mai economica! Motoarele TSI si TDI sunt proiectate pentru soferii care doresc un motor flexibil orice situatie precum si o putere impresionanta la un consum redus de combustibil.

confort-noua-fabia

Noua Fabia impresioneaza prin spatiul generos pentru fiecare pasager. Puteti savura confortul dat de scaunele fata ajustabile pe inaltime, astfel incat sa va simtiti la fel ca acasa dar sa aveti vizbilitate optima de la bordul masinii dumneavoastra. Toate detaliile cu care este echipata Noua Fabia nu fac decat sa va sporeasca starea de confort.  Oglinzile exterioare ajustabile electric si incalzite, geamurile cu actionare electrica, volanul multifunctional, asistentul pentru ploaie si lumini sau sistemul de aer conditionat Climatronic, va fac sa va simtiti in Noua Fabia confortabil ca acasa.

noua-fabia-confort

noua-fabia-confort

Simply Clever! Totul este organizat in Noua Fabia! Designerii s-au gandit la confortul dumneavoastra si au gandit Noua Fabia astfel incat sa fiti relaxat chiar si in cele mai lungi calatorii. Veti fi fascinat sa descoperiti deasupra oglinzii retrovizoare suportul pentru ochelarii dumneavoastra de soare, sau spatiul de depozitare din cotiera din fata! Senzorii de parcare fac oarcarea noii Fabia o joaca de copil!

siguranta-noua-fabia

 

Porniti in calatorie alaturi de sitemele de asitstenta ale Noii Fabia! Lasati tehnologia sa va ajute la ceea ce va place sa faceti! Limitatorul de viteza, sistemul electronic de control al stabilitatii, detectorul de oboseala si asistentul dumneavoastra Front Assistant, sunt doar cateva elemente cu care Noua SKODA Fabia va conduce in siguranta la destinatie.

noua-fabia-siguranta

Cu Noua Fabia va rasfatati cu rafinament, fara a face rabat de la siguranta! Cei de pe locurile din spate beneficiaza de a treia tetiera destinata pasagerului de pe locul central al banchetei. Mai mult decat atat, Noua Fabia este echipata cu sase airbag-uri in dotarea standard, pentru a oferi siguranta maxima atat pentru sofer cat si pentru echipaj. Acestea includ airbag-uri pentru cap frontale si laterale in fata!

info+divertisment

Invatati-va smartphone-ul sa fie si mai inteligent! Prezentati-l si masinii dumneavoastra si lasatii sa lucreze impreuna! Cu sistemul MirrorLink display-ul sistemului dumneavoastra radio va oglindi informatiile de pe smartphone-ul dumneavoastra. Cu sistemul SmartGate puteti sa va conectati prin Bluethooth smartphone-ul la automobil pentru a putea citi date interesante despre masina dumneavoastra precum eficienta calatoriei, caracteristicile dinamice sau informatii legate de service. Sistemul radio Bolero dispune de meniu si functii avansate precum si de confort tacti si precis, iar cu Skoda Surround va transformati automobilul intr-un amfiteatru.

 

Portalul ŠKODA Connect

Contul dvs. vă permite să gestionați în mod convenabil serviciul ŠKODA Connect, prin intermediul PC-ului, sau prin aplicația ŠKODA Mobile Connect de pe smartphone.

Pentru a utiliza serviciile Connect este necesară înregistrarea și activarea contului pe portalul ŠKODA Connect:

Accesaţi Portalul

 

Inregistrare 

 

Activare