0245 22 10 45 office@autobest.ro

Prezentare generala

 

Un design gandit cu pasiune. Un autoturism ce dovedeste ca emotia se impleteste perfect cu functionalitatea. Un model ce va capta atentia, cu siguranta! Mobilitatea urbana nu a fost nicicand atat de moderna!

 

 

 

Noua SKODA Fabia atrage privirile oriunde apare! 

 

noua-fabia-interior

Designul interior este deosebit de captivant. Accentuarea liniilor orizontale si ergonomia rafinata confera interiorului acestei masini compacte confort, un design sigur pe sine si spatiu surprinzator de mare. Sentimentul de libertate si spatiu este conferit si de plafonul panoramic vitrat.

Noua Fabia ofera pe locurile din spate un spatiu extrem de generos pentru prietenii sau familia dumneavoastra.

 

noua-fabia-exterior

Noua SKODA Fabia este pe cat de frumoasa pe atat de dinamica! Sectiunea sa posterioara este caracterizata de linii ascutite si linii curbate marcate de forta, creand un joc atractiv de lumini si umbre. Partea din spate a masinii prezinta, de asemenea, familiara forma a literei C la blocurile optice care au acum o rama neagra lucioasa.

 noua-fabia-design-exterior

Dansul dintre lumini si umbre se continua cu liniile distinctive de-a lungul profilului, sub care ies in evidenta liniile tridimensionale din partea inferioara a portierelor.

Sectiunea frontala a Noii Fabia emana forta si incredere in sine. Liniile care coboara pe capota ii accentueaza mai mult alura uluitoare.

siguranta-noua-fabia

Porniti in calatorie alaturi de sitemele de asitstenta ale Noii SKODA Fabia! Lasati tehnologia sa va ajute la ceea ce va place sa faceti! Limitatorul de viteza, sistemul electronic de control al stabilitatii, detectorul de oboseala si asistentul dumneavoastra Front Assistant, sunt doar cateva elemente cu care Noua Fabia va conduce in siguranta la destinatie.

Aflati mai multe informatii de la consultantii Auto Best!

noua-fabia-siguranta

Cu Noua SKODA Fabia va rasfatati cu rafinament, fara a face rabat de la siguranta! Cei de pe locurile din spate beneficiaza de a treia tetiera destinata pasagerului de pe locul central al banchetei. Mai mult decat atat, Noua Fabia este echipata cu sase airbag-uri in dotarea standard, pentru a oferi siguranta maxima atat pentru sofer cat si pentru echipaj. Acestea includ airbag-uri pentru cap frontale si laterale in fata!

 

 

 

noua-fabia-detalii

clever-inside-noua-fabia

Cu Noua SKODA Fabia va simplificati viata! Descoperiti acele mici lucruri care fac marea diferenta. Le puteti denumi atentia la detalii. Noi le numim Simply Clever!

Suportul multimedia va ajuta sa aveti la indemana dispozitivele dumneavoastra atunci cand conduceti.

Buzunarele de depozitare de pe partile interioare ale spatarelor fata pot gazdui o harta, un telefon sau alte obiecte mici.

Spatiile de depozitare din ambele portiere din spate ofera suporturi pentru sticle.

Resturile mici precum pungile de snacks-uri nu mai sunt acum o problema cu recipientul pentru gunoi care poate fi scos si golit cu usurinta.

Chiar si vesta reflectorizanta are spatiul ei, in panourile usilor din fata, astfel incat sa o aveti mereu la indemana.

Torpedoul ofera suficient spatiu pentru o stigla de 1 litru.

 

Contacteaza un specialist Auto Best si descopera mai multe despre Noua SKODA Fabia! Descarca de aici catalogul Noua Fabia!

 

Lista de preturi

Descarca lista de preturi pentru Noua ŠKODA FABIA!

Galerie foto

Tehnologie

 

infotainment - noua fabia

 

 

 

Invatati-va smartphone-ul sa fie si mai inteligent! Prezentati-l si masinii dumneavoastra si lasatii sa lucreze impreuna! Cu sistemul MirrorLink display-ul sistemului dumneavoastra radio va oglindi informatiile de pe smartphone-ul dumneavoastra. Cu sistemul SmartGate puteti sa va conectati prin Bluethooth smartphone-ul la automobil pentru a putea citi date interesante despre masina dumneavoastra precum eficienta calatoriei, caracteristicile dinamice sau informatii legate de service. Sistemul radio Bolero dispune de meniu si functii avansate precum si de confort tacti si precis, iar cu Skoda Surround va transformati automobilul intr-un amfiteatru.

confort-noua-fabia

Noua SKODA Fabia impresioneaza prin spatiul generos pentru fiecare pasager. Puteti savura confortul dat de scaunele fata ajustabile pe inaltime, astfel incat sa va simtiti la fel ca acasa dar sa aveti vizbilitate optima de la bordul masinii dumneavoastra. Toate detaliile cu care este echipata Noua Fabia nu fac decat sa va sporeasca starea de confort.  Oglinzile exterioare ajustabile electric si incalzite, geamurile cu actionare electrica, volanul multifunctional, asistentul pentru ploaie si lumini sau sistemul de aer conditionat Climatronic, va fac sa va simtiti in Noua Fabia confortabil ca acasa.

 

 

 

 

motor-noua-fabia

Cu Noua SKODA Fabia transformati drumurile in locul dumneavoastra de joaca! Motoarele au fost concepute sa foloseasca mai putin combustibil sa sa fie mai ecologice, fara a face compromisuri in privinta puterii. Noua Fabia este cu 17% mai economica! Motoarele TSI si TDI sunt proiectate pentru soferii care doresc un motor flexibil orice situatie precum si o putere impresionanta la un consum redus de combustibil.

 

Portalul ŠKODA Connect

Contul dvs. vă permite să gestionați în mod convenabil serviciul ŠKODA Connect, prin intermediul PC-ului, sau prin aplicația ŠKODA Mobile Connect de pe smartphone.

Pentru a utiliza serviciile Connect este necesară înregistrarea și activarea contului pe portalul ŠKODA Connect:

Accesaţi Portalul

 

Inregistrare 

 

Activare