0245 22 10 45 office@autobest.ro

Prezentare generala

SKODA KODIAQ - o combinatie impresionanta intre design puternic, spatiu generos si solutii inovatoare de conectivitate.

Elementele designului se regasesc in cele mai mici detalii. Atat prin exteriorul, cat si prin interiorul modelului KODIAQ, noul SUV SKODA devine unul dintre cele mai distinctive modele fabricate de ŠKODA. Noul SUV SKODA si-a sarbatorit premiera mondiala pe 1 Septembrie 2016, la Berlin.

 

 

 

 

 


SKODA KODIAQ are de lungime 4,70m si ofera cea mai mare capacitate a portbagajului din clasa sa. Un alt atu al modelului este optionalul pentru un al treilea rand de scaune. SKODA KODIAQ reprezinta toate punctele forte ale brandului - design expresiv, un grad ridicat de functionalitate si multe caracteristici "Simply Clever".

kodiaq-exterior

Sistemul all-wheel-drive cu control electronic este disponibil pentru majoritatea variantelor de motorizare oferind o tractiune ridicata, stabilitate si siguranta la condus, chiar si off-road. Elementul central al sistemului cu tractiune integrala este un ambreiaj multidisc controlat electronic. Modul off-road poate fi selectat printr-o simpla apasare a unui buton.
Doua motoare TDI si trei TSI sunt disponibile in gama de motorizari la lansarea noului SUV. Motorizarea permite alegerea unei cutii de viteze manuala cu 6 trepte sau DSG cu 6 sau 7 trepte de viteza.

 kodiaq-exterior

Interiorul noului SUV, SKODA KODIAQ este unul robust si puternic, creat la cele mai inalte standarde si fara compromisuri. Tabloul de bord, impartit in doua zone simetrice, pentru sofer si pasager, este expresiv si neaglomerat. 

kodiaq-interior

Un atu important al SKODA KODIAQ este posibilitatea adaugarii, la cerere, celui de-al treilea rand de scaune, cu doua locuri suplimentare, devenind astfel primul autoturism cu sapte locuri din istoria marcii.
Display-ul mare si elegant, din sticla poate fi operat Simply Clever, logic si intuitiv.

kodiaq-interior

 

Lista preturi

Descarca lista de preturi pentru Noua SKODA KODIAQ!

Descarca aici catalogul SKODA KODIAQ!

Galerie foto